foto kids.JPGBlog door Matthijs en Jonathan geschreven

Wij gaan op een grote boot wonen! Daar kan je slapen, eten, spelen op het speeldek, zwemmen, naar school, naar de bieb en met andere kinderen spelen. We hebben een hele kleine klas op school! Sommige klasjes hebben maar 5 kindjes!

We moeten daar Engels spreken, maar dat kunnen we wel! We hebben al een poos Engelse les! Hello, Good Morning, Good Night, Good Afternoon teacher, red, blue, we're hiding us.....

We gaan vliegen in een vliegtuig. Misschien wel een KLM. Dan moet je eerst naar de incheckbalie. Dan kijken ze of je koffer niet te zwaar is. We gaan naar Amerika naar een boerderij. Na Amerika gaan we naar Afrika. Dan helpen we de mensen die arm zijn. Maar ik weet niet naar welk vliegveld we gaan. Hoog in de lucht smaakt het eten niet al te lekker.

Ons huis gaan we verkopen. Het bed gaat weg, dan leent iemand het. Maar mijn kussen gaat naar de boot. In een container. 26 april gaan we koffers kopen. Wij zien dat op de kalender. Daar staan leuke en niet leuke dagen op. Wat we moeten doen en als we feest hebben. Paspoort kopen gaan we ook doen.

We gaan jullie missen!

Kusjes en groetjes van Matthijs, Jonathan en Maarten.


Gesprek laden