Over ons

Leuk dat u geinteresseerd ben in wie wij zijn! Op deze pagina willen we ons graag aan u voorstellen!

Wilt u lezen hoe we tot de beslissing gekomen zijn om mee te gaan met Mercy Ships? U leest dat op onze eerste blog "Even voorstellen".


Guido Kortleven (2).jpgIk ben Guido Kortleven. Geboren in Krimpen aan den IJssel. Ik heb 5 broers en 1 zus.

Na de HAVO ben ik de opleiding Gezondsheidszorg Technologie gaan doen. Na de opleiding heb ik tot 2018 gewerkt in het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den Ijssel. Ik heb daar gewerkt als hoofd van de afdeling medische techniek. Van 2018 tot 2019 heb ik met plezier als technisch zorg specialist bij Zetacom gewerkt.

Mijn hobby's zijn hardlopen, klussen en modelbouwen.

Ik zet me graag in als vrijwilliger op de Africa Mercy, om de talenten die ik gekregen heb, in te zetten voor mensen die weinig tot niets hebben. Ik hoop daar de functie Senior Biomedical Technician te vervullen. Dit werk is vergelijkbaar met het werk wat ik deed in het IJsselland ziekenhuis.


IMG_6262 (2).JPGIk ben Marie-Anne Kortleven-Schot. Geboren en getogen Rotterdammer! Ik heb 3 broer(tjes) en 4 zus(jes).

Na HAVO 4 ben ik de opleiding Verpleegkunde gaan doen, om daarna aan de slag te gaan in het Sint Fransciscus Gasthuis. Ik werkte daar op een chirurgische afdeling. Na het krijgen van 3 prachtige zoons, ben ik mij als eerste gaan richten op het gezin. Ze verdienen de rust en liefde, en ik doe het graag! Daardoor werkte ik de laatste jaren nog maar 2-4 keer per maand een dienst in het ziekenhuis, als poolkracht. Ik deed dit werk, naast mijn gezin, met veel passie! Het zit in mijn hart om mensen in noodsituaties zo goed mogelijk te begeleiden en te helpen.

Mijn hobby's zijn bakken van lekkere taarten;-). Daarnaast vind ik het heerlijk om te fietsen en fotoboeken te maken. Maar ook een bakje doen bij mensen vind ik heel fijn.

Ik zet me graag in als vrijwilliger op de Africa Mercy, in de uren dat de kinderen naar school zijn. Ik ben dan ook de Primair Care Giver, wat inhoudt dat ik als eerste voor mijn gezin zorg. Het werk wat ik daarnaast zal gaan doen is nog onbekend, maar dat kunnen allerlei ondersteunende taken zijn.


IMG_6274 (2).JPGIk ben Matthijs Kortleven. Ik zit in groep 3. Ik hou erg van het bedenken van allerlei contructies. Daarnaast maak ik graag iets met mijn eigen gereedschapskist. Maar lezen vind ik ook super leuk!

Later wil ik graag werken in lego-winkels, om dan te bedenken wat voor lego-doosjes ik kan maken.


IMG_6276 (2).JPGIk ben Jonathan Kortleven. Ik zit in groep 2. Ik hou erg van sporten, en natuurlijk politie en boefje spelen met mijn vriendjes.

Ook luister ik heel graag naar (spannende) verhaaltjes!

Later wil ik heel graag ME-er worden ;-)


IMG_6208 (2).JPGIk ben Maarten Kortleven. Ik hou erg van mama helpen met bakken en koken. Maar ook spelen met de duplo of de auto's doe ik graag. Maar kleien is toch wel het allerleukst op dit moment! Ook hou ik erg graag van gezelligheid en stoeien met mijn broers of papa.

Wat ik later worden zal? Wie zal het zeggen?


 

africa-mercy-afm.jpg

Contactformulier

Via het contactformulier rechts kunt u contact met ons opnemen. Wij vinden het fijn om iets van jullie te horen!

Ook kunt u de thuisfrontcommissie benaderen via het contactformulier. 

Required
Required
Required
Maak je geen zorgen; je e-mailadres wordt alleen gebruikt om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.
Required