Over ons

Leuk dat u geinteresseerd ben in wie wij zijn! Op deze pagina willen we ons graag aan u voorstellen!

Wilt u lezen hoe we tot de beslissing gekomen zijn om mee te gaan met Mercy Ships? U leest dat op onze eerste blog "Even voorstellen".


Guido Kortleven (2).jpg2019:

Ik ben Guido Kortleven. Geboren in Krimpen aan den IJssel. Ik heb 5 broers en 1 zus.

Na de HAVO ben ik de opleiding Gezondsheidszorg Technologie gaan doen. Na de opleiding heb ik tot 2018 gewerkt in het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den Ijssel. Ik heb daar gewerkt als hoofd van de afdeling medische techniek. Van 2018 tot 2019 heb ik met plezier als technisch zorg specialist bij Zetacom gewerkt.

Mijn hobby's zijn hardlopen, klussen en modelbouwen.

Ik zet me graag in als vrijwilliger op de Africa Mercy, om de talenten die ik gekregen heb, in te zetten voor mensen die weinig tot niets hebben. Ik hoop daar de functie Senior Biomedical Technician te vervullen. Dit werk is vergelijkbaar met het werk wat ik deed in het    IJsselland ziekenhuis.

 

Update 2022:

Ik zet mij nog steeds graag in voor het werk van Mercy Ships. Mijn eerste prioriteit ligt bij de patiënt. Met de komst van COVID en het tweede schip (de Global Mercy), zijn mijn taken wat breder. Zo adviseer ik in het aanschaffen van nieuwe apparatuur voor beide schepen, zorg ik voor het onderhoud en staat patientveiligheid bij mij hoog in het vaandel. Ik werk nog steeds met plezier voor de patiënten, maar hoop ook nieuwe Medisch Technici te verwelkomen die mij kunnen helpen in dit prachtige werk!


IMG_6262 (2).JPG2019:

Ik ben Marie-Anne Kortleven-Schot. Geboren en getogen Rotterdammer! Ik heb 3 broer(tjes) en 4 zus(jes).

Na HAVO 4 ben ik de opleiding Verpleegkunde gaan doen, om daarna aan de slag te gaan in het Sint Fransciscus Gasthuis. Ik werkte daar op een chirurgische afdeling. Na het krijgen van 3 prachtige zoons, ben ik mij als eerste gaan richten op het gezin. Ze verdienen de rust en liefde, en ik doe het graag! Daardoor werkte ik de laatste jaren nog maar 2-4 keer per maand een dienst in het ziekenhuis, als poolkracht. Ik deed dit werk, naast mijn gezin, met veel passie! Het zit in mijn hart om mensen in noodsituaties zo goed mogelijk te begeleiden en te helpen.

Mijn hobby's zijn bakken van lekkere taarten;-). Daarnaast vind ik het heerlijk om te fietsen en fotoboeken te maken. Maar ook een bakje doen bij mensen vind ik heel fijn.

Ik zet me graag in als vrijwilliger op de Africa Mercy, in de uren dat de kinderen naar school zijn. Ik ben dan ook de Primair Care Giver, wat inhoudt dat ik als eerste voor mijn gezin zorg. Het werk wat ik daarnaast zal gaan doen is nog onbekend, maar dat kunnen allerlei ondersteunende taken zijn.

 

Update 2022:

Inmiddels wonen en werken we al enkele jaren voor Mercy Ships. Ons huis is zowel op de Afrika Mercy, als op de Global Mercy geweest. De taken die ik verricht aan boord als Primair Care Giver zijn; ondersteunen van de school, ondersteunen op de verpleegafdelingen, ondersteunen in het Medische team, helpen in het café en gewoon waar nodig. Zeker door de COVID-tijd, waren er veel zaken die bleven liggen. Het was fijn om daarin te kunnen ondersteunen! Dit jaar hoop ik meer te gaan werken in het ziekenhuis, omdat Maarten vanaf nu hele dagen naar school gaat. Ik kijk er erg naar uit om de patiënten weer te ontmoeten!


IMG_6274 (2).JPG2019:

Ik ben Matthijs Kortleven. Ik zat tot en met groep 3 in Nederland op school. Nu zit ik in Grade 2 (groep 4) op de Mercy Ships Academy. Ik hou erg van het bedenken van allerlei contructies. Daarnaast maak ik graag iets met mijn eigen gereedschapskist. Maar lezen vind ik ook super leuk! Later wil ik graag werken in lego-winkels, om dan te bedenken wat voor lego-doosjes ik kan maken.

  

Update 2022:matthijs 1.jpg

Inmiddels zit ik al een paar jaar op school bij Mercy Ships. Het meest op de Africa Mercy, maar ik heb ook een poosje op school van de Global     Mercy gezeten. Ik kan al heel goed Engels, en vind het erg leuk om te spelen met kinderen van over de hele wereld. Inmiddels zit in Grade 4 (groep 6). Alle technische dingen aan boord vind ik vooral heel tof om te ontdekken!


IMG_6276 (2).JPG2019:

Ik ben Jonathan Kortleven. Ik zat tot groep 2 in Nederland op school. Nu zit ik op de Mercy Ship Academy in Grade 1 (groep 3). Ik hou erg van sporten, en natuurlijk politie en boefje spelen met mijn vriendjes. Ook luister ik heel graag naar (spannende) verhaaltjes! Later wil ik heel graag ME-er worden ;-)

 

Update 2022:jona 2.jpg

Ik hou nog steeds erg van politie enzo. Maar ook hou ik heel erg van PE! (Gym) Ik wil later met Bart samen op de Global Mercy of de Afrika Mercy gaan werken. Nu zit ik nog op school, in Grade 3 (Groep 5). Ik hoop dat er nog meer kinderen op school komen om mee te spelen!


IMG_6208 (2).JPG2019:

Ik ben Maarten Kortleven. Ik hou erg van mama helpen met bakken en koken. Maar ook spelen met de duplo of de auto's doe ik graag. Maar kleien is toch wel het allerleukst op dit moment! Ook hou ik erg graag van gezelligheid en stoeien met mijn broers of papa. Wat ik later worden zal? Wie zal het zeggen?

 

 

Update 2Maarten 1.jpg022:

Ik ga nu ook naar school. Op de boot ga je pas de hele dag naar school als je 5 of bijna 6 bent. Dan ga je naar Kinderkarten. (Groep 2) Ik vind mijn juf heel lief. Ik vind buiten spelen heel leuk, en met auto's spelen. Ik ga later net als papa bij Mercy Ships werken. 

africa-mercy-afm.jpg

Contactformulier

Via het contactformulier rechts kunt u contact met ons opnemen. Wij vinden het fijn om iets van jullie te horen!

Ook kunt u de thuisfrontcommissie benaderen via het contactformulier. 

Vereist
Vereist
Vereist
Maak je geen zorgen; je e-mailadres wordt alleen gebruikt om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.
Vereist